top of page

Gaziantep'te Satılık Ev

Ev satın almayı düşünenlerin istisnasız olarak yapacakları ilk hamle aradan aracıyı çıkarıp kendi evini kendi bulmak adına Gaziantep Satılık Ev araması yapmak olacaktır.


Elbette emlakçı ya da aracı olacak olan gayrimenkul uzmanının alacağı pay yeni bir almak isteyenler için ayrı bir külfet oluşturacaktır. Bundan kaçınmak adına arama motorlarında ev arayışına girişilir. Her ne kadar kriterlerinizi belirleyerek arama yapabileceğiniz web siteler bulunsa da onlar bile bir süre sonra benzerleri, ilişkili olanları gibi farklı ev seçeneklerini size sunacaklardır. Durum bu olunca yapılabilecek en mantıklı seçim taban kuvvet olacaktır. Yani sokak sokak aramaktan bahsediyorum. Elbette bu seçenekte bir yere kadar yapılabilecek bir seçenek olacaktır. İnşaat firmalarına bizzat giderek satışa hazır dairler ve yeni başlayacak projeleri takip ederek daha mantıklı bir ev arayışı stratejisi geliştirebilirsiniz. Bu anlamda inşaat firmalarının satış departmanlarında bulunan sorumlular hem istediğiniz daire ve ona yakın daireler anlamında sizleri doyurucu bilgiye ulaştırabilecek hem de maddi anlamda bütçenize uygun evlerle sizi tatmin edebileceklerdir.


Gaziantep satılık ev dediğimi konu ucu bucağı olmayan bir yol gibidir. Konumu, katı, lükslüğü, inşa yılı, oda sayısı, kat sayısı, apartman dairesi ya da müstakil olması gibi sıralanabilecek yüzlerce kritere bağlı olarak fiyat aralığı değişiklik gösterecektir. Bütçe anlamında kendi yeterliliğinizi bilerek ve en önemlisi ne istediğiniz hakkında genel hatlarınızı çizerek başlayacağınız araştırma sizi doğru sonuçlara götürecektir. Aksi takdirde her gittiğiniz ev pahalı olacak ya da arayışınıza uygun olmayacaktır.


Eğer yatırım amaçlı bir ev edinmek istiyorsanız, gelişecek lokasyonlar üzerinde durmalı ya da ileriki zaman için belediyenin o konuma düşündüğü projeleri takip etmelisiniz. Zamanında kuş uçmaz buralarda denilen yerlere şu an yaklaşamıyor olmak istemiyorsanız tabi.


Gaziantep’in gelişime en açık noktalarında yaşam standartlarına uygun, gelecek vaat eden daireleri için geniş araştırmalar sonunda en iyi projeleri ile hizmetler sunan Şiringül İnşaat daire sahibi olmanız konusunda can ve başla çalışmaktadır. Gaziantep Satılık Ev arayışınız "kendi yaşayacağımız konutlar” mantığı ile yaptığımız inşaatların birinde son bulacaktır.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page