top of page

Gaziantep'te İnşaat

Doğunun Paris’i Gaziantep, inşaat konusunda oldukça büyük yol aldı. Zaman içerisinde nüfusun artması ile bu sektör için talebin artması ve arazi yapısının uygunluğu sebepleri beraberinde büyük şehirlerarasında hatırı sayılır bir yere taşıdı.


Gaziantep inşaat konusunda diğer şehirler ile kıyasladığınız model olarak çok farklı gelecek bir zihniyete sahiptir. Dışardan şehrimize gelenler ilk olarak evlerimizin büyüklüğünden bahsedecektir. Gaziantep halkı, misafirperverliği ile ünlüdür. Durum bu olunca da dolup taşan eski evlerin yerini alan apartman daireleri de aynı düzeni sağlayabilmek adına geniş yapılmaktadır. Evlerin büyüklüğü beraberinde mobilya ihtiyacını da arttıracağı için aslında inşaat konusu birden fazla sektörün şeklini belirleyici niteliktedir.


Evi ne amaçla almak istediğiniz konusu da bu anlamda bağlayıcı bir gerekçe oluşturacaktır. Oturacağınız evler konusunda her ayrıntıyı ayrı ayrı düşünürken yatırım ya da gelir amaçlı alacağınız evler için daha çok getiri miktarını göz önünde bulundurursunuz. Bu açıdan bakıldığında alım kararınıza bağlı olarak seçimleriniz bunlara paralel olarak da bütçeniz değişecektir. Gaziantep inşaat konusunda şehrimizde artan mülteci nüfusuyla beraber evlerin nerdeyse yetmediği, her gün yeni başlayan bir inşaat ile karşılaştığımız bir şehir haline geldi. Artan yapılar fiyatlarda değişiklik yaratması gerekecektir mantığı bu anlamda tamamen ters düşmekte. Yapılan her yeni yapı aslında nerdeyse hazır alıcıları beklemekte olduğundan bu konu arz talep dengesi ile açıklanabilir durumda değildir.


İnşaat konusunun içerisinde olanlar bile yatırım konusunda öngörüleri zorlayıcı atılımlarda bulunabilmektedir. Gaziantep gibi her yöne genişleyebilen ve ülke ekonomisine hem sanayi hem de tarım katkısı oldukça yüksek olan bu sebeple göç alan bir memleket için bir de artan Suriye’li nüfusu düşünüldüğünde sektör için alınacak her konut bir yatırım niteliğinde olacaktır. Genişleme çevresine baktığınızda bundan 10 sene önce fıstıklarını topladığınız arsaların site haline görmeniz kaçınılmaz olacaktır.


Şiringül İnşaat olarak biz; konut olarak kullanacağınız güven ve huzur bileşenlerini bir arada tutan evler inşa ediyoruz. Yatırım amaçlı edineceğiniz daireler için de aynı kalite unsurlarında şehrin en elverişli lokasyonlarında sizlerin kazancını düşünüyoruz.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page