top of page

Gaziantep'te Konut Projeleri

Malumunuz nüfusumuz bilinen ve tahmin edilen rakamlarla çok değişik rakamlara ulaştı. Hatta halkımızın yorumuna bakılırsa "sokakta mı yatacağız” gibi bir algı bile mevcut.


Durum bu olunca şehrin her yerinde yeni yapılan inşaatlar ve yıkılan binalar görmek kaçınılmaz bir sonuç haline gelmiştir. Her ne kadar değişen aile yapısı aile bireyleri sayısını azaltıyor gibi görünse de bizim şehrimizde küçük ev diye bir mantık yok. Bu sebeple her yerde inşaat ve her inşaatta yapısal farklılıklar görülmektedir. Tüm bunlara ek olarak artan nüfus şehri her yöne doğru büyümeye zorlamış ve zamanında tarla, bağ, bahçe olan her yeri ev ve yüksek binalar olarak görmek durumu ortaya çıkmıştır.


Gaziantep konut projelerine baktığımızda net olarak en belirgin gördüğümüz şey 2+1 ve 31+ daire mantığından uzaklaşılmadığıdır. Büyük mutfaklar gastronomi şehri Gaziantep için vazgeçilmezdir. Projelerin en temel özellikleri hem ödeme şekli mantığı hem de konut olarak yenilikçi ve yatırıma açık olmalarıdır. Birden fazla firmanın dahil olduğu büyük konut projelerinde işin rengi daha bir değişmektedir. Büyük projeler daha merkezi ve arsa payı çok daha yüksek yerlerde konum aldıklarından dolayı daire fiyatları da bundan etkilenerek yüksek fiyatlı konut projeleri ortaya çıkmaktadır. Dairelerin fiziki özelliklerinden çok büyük faklar olmadan sadece konum ve marka farkından kaynaklı olarak ederinin nerdeyse 3-4 katına bu şekilde mal sahibi olunabilmektedir.


Gaziantep için konut projelerini daha detaylı incelediğinizi eski yerleşim yerlerinde revizyonların çoğaldığını göreceksiniz. Yeni yerleşim yerlerine doğru bir yığılma olduğu için şehir merkezine daha yakın ve eski olan binaların ya çehrelerini değiştirerek ya da yeni projelendirme işlemi ile yeniden oluşturarak sunulduğunu fark etmeniz kaçınılmaz olacaktır.


Gaziantep’in en yeni lokasyonlarında tüm inşaat dinamikleri düşünülerek halkımızın rahatı ve güvenliği düşünülerek projelendirmeler yapan Şiringül İnşat, sevdiklerinizle yaşayacağınız, yatırım gücü yüksek daireler inşa etmektedir. İster oturmak amaçlı isterseniz de yatırım amaçlı edineceğiniz tüm gayrimenkuller için bize uğramadan geçmemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Daha önceki projelerimi bundan sonraki projelerimize referans olacaktır.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page